Meljine-Prezentacija preostalih pet stanova u ekskluzivnoj novogradnji uz aktuelan popust

Overview

ID: #4156
Price: 138,000 €
Type:
Contract: Prodaja
Location: Meljine
Bathrooms: 1
Bedrooms: 1
Area: 53m2
Rating:

Ekskluzivna ponuda preostalih pet stanova sa odlikama visokog kvaliteta gradnje, površine 71m2, 90m2, 73m2, 53m2 i 70m2. Zgrada je izgrađena po najvišim standardima modernog življenja. Investitor je uvrstio, najkvalitetnije građevinske materijale, uz lijep završni stil obrade.Spoljnji izgled zgrade, estetski se uklapa u ambijent koji se nalazi u neposrednoj blizini mora.Stanovi su osunčani, južne orjentacije sa lijepim pogledom na more.U okruženju zgrade, nalaze se svi potrebni sadržaji za život. Dodatnu atraktivnost mjestu  daje novouređena marina, sa velikim prostornim kapacitetom za usidrenje barki i brodova.Uređenim i popločenim šetalištem, stiže se za veoma kratko vrijeme do Herceg Novog.Uredna je saobraćajna komunikacija sa gradom i okolnim mjestima.

Opremljenost objekta:

Unutrašnji dio stanova, obložen je kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom.Na podovima u dnevnoj i spavaćim sobama, nalazi se kvalitetan parket od bambusa sa ugrađenim podnim grijanjem.Plafoni su dizajnerski urađeni sa spuštenim svodovima, uz individualno osvjetljenje.Kompletan prostor je klimatizovan sa ugrađenim norveškim radijatorima u spavaćim sobama.Stakla na prozorima i vratima su sa visokim koeficijentom termoizolacione zaštite,sa postavljenim električnim roletnama.Vrata i prozori su napravljeni od kombinacije materijala drvo – aluminijum.U unutrašnjem dijelu zgrade, nalazi se lift. Zgrada je pokrivena, cjelodnevnim videonadzorom, internetom i satelitskom antenom.U dvorištu zgrade, nalazi se obezbijeđen parking prostor sa numerisanim mjestima za parkiranje.

Cijene stanova su izražene  u značajno umanjenom iznosu, uz aktuelan popust.

Preostale raspoložive strukture stanova

53m2 -138.000€

71m2-135.000€

73m2-168.000€

90m2-189.000€

70m2- penthaus-196.000€

 

Stan površine 53m2 prostorno obuhvata dnevnu sobu sa kuhinjom, kupatilo, spavaću sobu i terasu  sa prekrasnim pogledom na more.

Cijena:138.000€

 

General amenities

  • Grijanje
  • Internet
  • Kablovska / Satelitska TV
  • Klima
  • Lift
  • Parking
  • Terasa

Map

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Toggle

Header styles

Layouts

Reset default